Pobednik

ŠTA SE SVE MOŽE KADA SE POBEDNIČKE RUKE SLOŽE

ŠTA SE SVE MOŽE KADA SE POBEDNIČKE RUKE SLOŽE

Naši članovi su za vreme vikenda bili vredni i imali pune ruke posla u jabukarniku. Pored odličnog druženja u prirodi po lepom vremenu, ideja ove radne akcije bila je da pokažemo šta se sve može kada se male ruke slože. Naučili smo da deca nisu premala da bi pomogla odraslima u obavljanju poslova i da njihova pomoć može biti od velike koristi. Na osnovu datog poverenja odraslih u samostalnom obavljanju poslova, deca postaju smelija, odvažnija i sigurnija u sebe. Ovo je jedan od načina da se ojača pripadnost zajednici (porodici) koja dete okružuje. Sve navedeno dovodi do povećanja samopouzdanja mališana i prenosi se na svakodnevne životne situacije.

Želimo da se zahvalimo vlasniku poljoprivrednog gazdinstva, gospodinu Lazaru Kostiću, koji je bio sve vreme sa našim pobednicima. Objasnio nam je kako se beru i skladište jabuke, vozili smo se na traktorakoj platformi i u stilu pravog domaćina obezbedio je ručak za sve nas.
Celu akciju smo usnimili i u pripremi je izrada kratkog filmića gde sve naučeno želimo da pobedimo sa svim našim drugarima. Filmić će biti objavljen na sajtu www.pobedniksport.com i našem YouTube kanalu Nemanja Cvetkovic.