Pobednik

Škola sporta

Svoj rad baziramo na najnovijim naučnim saznanjima iz oblasti sporta, pedagoške prakse, metodike sportskog časa kao i svih nauka koje su usko vezane za sport. Osnovali smo je sa ciljem da se pozitivno deluje na motorički, mentalni i biološki razvoj, te pravilno držanje tela dece uzrasta od 4 – 11 godina.

Mala škola sporta traje paralelno sa školskom godinom, tačnije, počinje u septembru – završava u junu. Novi polaznici mogu da se upišu u bilo kom periodu školske godine, jer novoj deci nije nikakav problem da se prilagode sistemu rada Male škole sporta.

Deca u Maloj školi sporta rade:

Deca u Maloj školi sporta razvijaju:

Termini treninga

Treninzi se odvijaju u sali OŠ „Vuk Karadžić“.

Ponedeljak

19:00 – 20:00h

Sreda

19:00 – 20:00h

Petak

19:00 – 20:00h

Sa decom rade dr Nemanja Cvetković, Vesna Vasić prof i mas.prof Bojan Jovanović

Za više informacija pozovite +381 65 256 76 56 ili nam pišite na pobednikpirot@gmail.com

škola sporta

Upis

Deca mogu da se upišu u Školu sporta u bilo kom periodu školske godine, jer novoj deci ne predstavlja problem da se veoma brzo prilagode sistemu rada Male škole sporta.

Mala škola sporta traje paraleleno sa školskom godinom, počinje u septembru, a završava se u junu. Molimo Vas da poštujete Pravilnik udruženja sa kojim ste saglasni stavljanjem svog potpisa na Pristupnici udruženja.

Upis se vrši popunjavanjem pristupnice koju možete preuzeti ispod i treba da se pojavite već na prvom sledećem treningu sa detetom kako bi upoznali trenere i kako bi dete odradilo svoj prvi trening. Od tog trenutka, prisustvo roditelja na treninzima nije dozvoljeno, osim u specijalnim slučajevima.

Svojoj deci nabavite adekvatnu i jeftinu opremu za vežbanje. Obavezna je flašica vode i bilo koja voćka za posle treninga.

Lekarski pregled deteta treba da obavi pedijatar (izabrani lekar) i da napiše potvrdu da je dete sposobno za aktivno bavljenje sportom.