Pobednik

Kamp Aleksandra Grčka

Kamp „Aleksandra“ nalazi se u Grčkoj na udaljenosti od 370km od Pirota, u regiji Kariani, između Kavale i Asprovalte. Kamp poseduje plavu zastavicu za izuzetno čistu i bistru vodu. Kamp poseduje svoju plažu i izolovan je od turističke vrevine tako da nema bojazni da se deca nađu na plaži sa nepoznatim turistima. O bezbednosti dece brinu dnevni i noćni čuvari kao i elektronska kapija gde je potrebno svako da se identifikuje pri ulasku ili izlasu iz kampa.

 

Tokom boravka u kampu deca su smeštena u krevetima na spratu u kućicama od čvrstog i drvenog materijla, broj dece u kućici zavisi od veličine kućice i kreće se od šest do šesnaest. Deca imaju pet obroka dnevno: doručak, užinu, ručak, užinu i večeru. U kampu dežuraju dva lekara 24/7 koji su dostupni svima i spremni da pruže pomoć. Kamp obiluje sportskim aktivnostima koji su dostupni deci svakog dana.

Paket učesnika kampa

Cena kampa  je 35.200 RSD

Iznos od 6.000,00RSD  uplatiti nakon prijave na račun Udruženja, dok je potrebno ceo iznos isplatiti dve nedelje pre termina za koji ste se prijavili.

Smene

I smena: 04.08.2024. – 11.08.2024.

II smena: 14.08.2024 – 21.08.2024.

Sportsko udruženje „POBEDNIK“ od 2015. godine do danas organizuje odlazak na letnji kamp u Grčkoj za decu uzrasta 10-17 godina. Cilj kampa je da se deca socijalizuju sa svojim vršnjacima iz Rusije, Ukrajine, Rumunije, Grčke, Makedonije i Srbije, usavrše svoj engleski jezik i provedu nezaboravno letovanje sa nama. Boravkom u kampu deca uče da brinu o sebi, osamostaljuju se i više veruju u svoje sposobnosti. Kao osnovno sredstvo u cilju socijalizacije i prevazilaženje svih razlika a u cilju lepog provoda, koristimo bogat sportski program.

ARANŽMAN OBUHVATA:

 1. Prevoz visokopodnim autobusom od Pirota do kampa Aleksandra i nazad,
 2. Smeštaj u kućicama od čvrstog materijala ili bungalovima sa i bez TWC (6-16 deteta u kućici u zavisnosti od veličine kućica, kreveti na spratu),
 3. Sedam punih pansiona (osam dana) na bazi tri obroka+ dve užine (početna usluga je ručak, zaključna usluga doručak),
 4. Prevoz modernim turističkim autobusom od Pirota do kampa Aleksandra i nazad,
 5. Boravišna taksa u kampu,
 6. Sve aktivnosti koje kamp pruža:
  Aktivnosti na vodi: vožnja bananom, vožnja kajacima, vožnja pedaline, plivanje, kupanje na bazenu…
  Adrenalinske aktvnosti: peint-bol, jahanje, zip-lajn, veštačka stena, streljaštvo, streličarstvo…
  Aktivnosti sa loptom: odbojka na pesku, aodbojka na tartanu, košarka, fudbal na pesku, fudbal na travi, mini fudbal na veštačkoj travi…
  Slobodne aktivnosti: vožnja rolera, vožnja bicikla, tekvando, škola plesa, škola crtanja, škola animacije, škola glume…
  Žurke: svakodnevne žurke u večernjim satima na moru uz logorsku vatru ili amfiteatru.. Takođe deca obožavaju poludnevne izlete do obližnjih mesta kao što je Tuzla gde mogu sebi kupiti suvenire, pojesti giros i osetiti grčku kulturu. Nedaleko od kampa nalazi se kafić na samoj plaži sa baldahinima i plažom sa izrazto sitnim peskom, deca je prosto obožavaju. U povratku za Srbiju dan provodimo u akva parku u Solunu.
 7. Profesore/animatore za rad sa decom u toku trajanja aranžmana,
 8. Lekar
 9. Majica za dete sa logom Udruženja

ARANŽMAN NE OBUHVATA:

1.  Individualne troškove deteta
2. Poludnevni izlet autobusom do Tuzle (5e)
3. Odlazak autobusom do obližnje plaže (5e, u cebu je uračunat prevoz, jedno bezakoholno piće , ležaljka i suncobran)
4. U povratku za Srbiju, odlazak autobusom u WATERLAND u Solunu, udaljen 110km od kampa (28e, u cenu uračunat prevoz, ulaznica za bazen i zoološki vrt, sendvič i flašica sa vodom od 0,5l)
5. Zdravsteno i putno osiguranje (vadi se grupno)
6. Troškove overe dokumentacije kod javnog beležnika

Prijava se vrši isključivo elektronskim putem sajta.