Pobednik

SKI KAMP BANSKO

SKI KAMP BANSKO

Tim SU Pobednik uspešno je realizovao svoj prvi ski kamp 13-18.01.2023. godine, na najpopularnijem skijalištu u jugoistočnom delu Evrope- Banskom. Svi prijavljeni mogli su da uživaju u sadržajima hotela Murite koji je opravdao svoje 4 zvezdice. Boraveći u trosobnim apartmanima opremljenim kuhinjom, kupatilom, wc-om, tuš kabinom, naši polaznici su osetili komfor i toplinu boravka kao kod kuće. Spa centar sa termalnom vodom od 30 stepeni, sauna i parno kupatilo, služili su za opuštanje na kraju napornog dana provedenog na snegu. Na desetine vrsta različitih internacionalnih jela i salata bile su preukusne što je svima davalo potrebnu snagu da izdrže 5-6 sati aktivnog skijanja.

Svi skijaši bili su podeljeni u tri grupe i predvođeni prof.dr Dušanom Nikolićem, mas.prof. Markom Mančićem i prof.dr Nemanjom Cvetkovićem. Svaka grupa savladala je nivo tehnike skijanja na osnovu svog  prethodnog znanja.  Osmesi na licima dece, radost i ushićenje tokom svečanog uručenja diploma, medalja i podele majica, dokaz su da je tim SU Pobednik obavio  odličan posao. 
 
„Samo je jednom prvi put. Iz tog razloga želim da se zahvalim svima koji su nam ukazali poverenje i bili deo ove naše avanture koju smo uspešno realizovali. Deca su bila odlična, marljivo su radila, bespogovorno slušala instruktore, verovali im i na kraju su zajedno došli do željenog cilja. Vremenski uslovi tokom našeg boravka bili su sjajni i radujemo se što smo realizovali sve predviđene aktivnosti. Tokom drugog dela dana, nakon skijanja, deci su organizovane aktivnosti na bazenu, bioskop, društvene igre, loto igre, zabava u diskoteci, igranje u igraonicii… Svi naši polaznici imali su prilike da se upoznaju sa svojim vršnjacima iz različitih gradova Srbije i uživaju u zajedničkom provedenom vremenu. Želim da se zahvalim celom timu SU Pobednik na perfektno obavljenom poslu. Utisci sa zimskog kampa su još sveži, ali tim već razmlišlja o organizaciji svih narednih. Zato bih pozvao sve zainteresovane da izaberu neki od naših kampova  putem našeg sajta www.pobedniksport.com , pridruže nam se u avanturama i dožive nezaboravan provod“, izjavio je predsednik Sportskog udruženje Pobednik, prof.dr Nemanja Cvetković.