Pobednik

Obaveštenje

Dragi roditelji, želim da Vam uputim obaveštenje u vezi odlaska dece na kamp.
 
Kao roditelj, razumem vašu zabrinutost za svoju decu i odlazak na more. U ovom trenutku je jako teško prejudicirati kako će se odvijati situacija na dalje i koliko će trajati.
 
Ono što bih vas zamolio je da pratite izvore informacija od stručnjaka i poštedite sebe izlaganju nepoverljivih i ne proverenih informacija koje imaju za cilj da dodatno uznemire stanovništvo i stvore paniku.
 
Period od naredna 3 meseca je relativan, za nekog kratak a za nekog veoma dug. Iz tog razloga mi smo pozitivnog razmišljanja da će se sve ovo što nas je zadesilo okončati pre odlaska i da će se normalizovati situacija i stvoriti uslovi za naš odlazak. Napominjem da ukoliko se stvore BEZBEDONOSNI uslovi mi ćemo realizovati odlazak na kamp, u suprotnom odlazak će biti otkazan a novac verovatno vraćen u iznosu koji ste uplatili do tog trenutka. Hajde da budemo optimisti i da pružimo šansu nama i deci da se nadaju nečemu lepom, odlasku na more.
 
Nadamo se da će nam vreme biti saveznik i pomoći da nam se želje ostvare. Takođe, na vezi sam sa ljudima iz Grčke i upućen u njihovu situaciju koja se za sada ne razlikuje mnogo od naše.
 
Čak razmišljamo o mogućnosti promene termina za decu koja idu u prvoj grupi, da ukoliko bude potrebno realizujemo naš odlazak u avgustu. Ali, hajde da sačekamo s tim. Što se tiče vaših uplata, možete ih obustaviti za sada i po okončanju ove situacije uplatiti preostali iznos pre polaska ili ako je vama lakše možete nastaviti sa uplaćivanjem rate kao i do sada.
 
Na kraju bih vas zamolio da prenesete poruku roditeljima za koje znate da su se njihova deca prijavila za odlazak na kamp. Budite oprezni i sačuvajte zdrav razum i prisebnost u ovoj situaciji. Za sva pitanja stojim vam na raspolaganju.
 
Srdačan pozdrav od celog tima SU Pobednik
 
S poštovanjem profesor Nemanja Cvetković