Pobednik

Kamp Aleksandra Grčka

Екипа Спортског удружења ПОБЕДНИК седму годину организује одлазак на спортски камп ”Александра” који се налази у Грчкој и позива све заинтересоване да се пријаве. Циљ одласка на камп је: усавршавање технике пливања, оспособљавање непливача, развој бриге о себи, стицање здравих навика, осамостаљивање, стицање нових пријатеља, усавршавање енглеског језика, развој социјалне компоненте и дружење на мору које ће остати у најлепшем сећању. Годину и по дана сви ми живимо у неком страху, под тензијом и опрезом. Деци је ускраћено дружење, одлазак на екскурзију, излет, рекреативну наставу. Развој социјалне компоненте стављенА је по страни. Не чује се више онај раздрагани смех деце. Све нас је стигао умор од свега и са жељом ишчекујемо одлазак на одмор на мору. Сунце, тиркизно плаво море, мирис јода и ситан песак је оно о чему размишљамо у летњем периоду. Камп за сву децу која крену са нама из Србије смо закупили за период 14-21. август 2021. године. Верујемо да до нашег поласка има довољно времена да се епидемиолошке мере драстично ублаже или укину. Интересовање за одлазак на камп је велико, зато позивамо све који желе да иду са нама на море да резервишу своје место на време јер је број места ограничен. За сада заинтересована деца су основци, средњошколци и спортисти из: Пирота, Зајечара, Књажевца, Крушевца и Београда. УКОЛИКО СТЕ ЗАИНТЕРЕСОВАНИ ДА ВАШЕ ДЕТЕ ПРОВЕДЕ СА НАМА КВАЛИТЕТНО ВРЕМЕ НА МОРУ ПОТРЕБНО ЈЕ ДА СЕ ШТО ПРЕ ПРИЈАВИТЕ КАКО БИСМО ОРГАНИЗОВАЛИ РОДИТЕЉСКИ САСТАНАК.

МЕРЕ ПРЕДОСТРОЖНОСТИ У КАМПУ 1. Деца су смештена у кућицама од чврстог и дрвеног материјала. Ове године капацитет смештаја биће попуњен 70% од максималног броја по кућици, 2. Деца имају оброке у ресторану на отвореном који може да прими 400 детета у једном тренутку. Овог лета у исто време моћи ће 200 детета да се храни поштујући прописану дистанцу, 3. Собарице ће свакога дана чистити и дезинфиковати собе, 4. Свуда ће бити постављена средства за дезинфекцију, 5. Камп поседује два лекара који су доступни 24/7, а са нама иде наш лекар; 6. Ношење маски није обавезно током боравка у кампу, 7. Све активности биће доступне деци у кампу као и ранијих година. Са децом иду професори спорта и физичког васпитања који ће спроводити разне активности са њима у циљу забаве и рекреације.

Неке од активности у кампу: Са лоптом – фудбал на трави, песку, тартану, кошарка, одбојка на песку и тартану, рукомет; Екстремни спортови– пењање на вештачкој стени, прелазак преко тибетског моста, зиплајн, адреналин парк; На води- обука непливача и усавршавање стилова пливања на мору и базену, веслање, вожња кајака, вожња педалином, вожња бананом, вожња тањиром; Стрељаштво- стрељаштво, стреличарство, пеинтбол; Вожња- вожња бицикла, ролера, вожња четвороточкаша; Глума, журке на плажи и анфитеатру, плес, игре без граница….

https://www.youtube.com/watch?v=s7yKD3ehM5s&t=87s
sdr

Додатно појашњење можете пронаћи у одељку Kampovi.

Потребна документација: Saglasnost roditelja za putovanje Lekarski pregled za odlazak na kamp, Saglasnost za fotografisanje i snimanje. За сада тест који је признат за улазак на територију Грчке је негативан „PCR“, обе дозе примљене вакцине, уверење да сте прележали корона вирус. С обзиром да се ради брзи антигенски тест на уласку у Грчку, верујемо да ће се и он до нашег путовања уврстити у признате тестове који је далеко јефтинији.

Време поласка: 14. август 2021. године у 02:00 часова. Повратак 21. августа у касним вечерњим сатима. НАЧИН ПРИЈАВЕ ЗА КАМП: Све додатне информације можете добити позивом на тел. 069/2567656