Pobednik

Vežbalo više od četristo mališana

Vežbalo više od četristo mališana

Na centralnom trgu danas je održana manifestacija “Dan porodične rekreacije” u okviru koje je više od 400 mališana vežbalo na otvorenom u cilju promocije sporta i zdravog načina življenja.

Kako je za Pirotske vesti kazao jedan od organizatora ove tradicionalne, četvrte po redu manifestacije Nemanja Cvetković, iz Sportskog kluba “Pobednik”, cilj je da se na ovaj način što veći broj najmlađih Piroćanaca motiviše da sportom počne da se bavi što ranije.

– Organizovali smo demonstraciju desetak sportova poput gimnastike, baleta, plesa, kung-fua, odbojke, malog fudbala i mnogih drugih sportskih veština. Manifestaciju organizuju Sportski klub “Pobednik” i Kung-fu vu-šu klub “Crna Kobra”. Svake godine se ovde okupi veliki broj mladih sportista, njihovih roditelja i ljubitelja sporta tako da je zbog toga manifestacija i postala tradicionalna-kazao je Cvetković.

Na trgu su bile postavljene i brojni sportski rekviziti i strunjače pa su prolaznici mogli da uživaju u pravim “vratolomijama” pirotskih gimnastičara, karatista i drugih sportista.

Izveštaj sa slikama možete pogledati klikom na link https://www.pirotskevesti.rs/vezbalo-vise-od-400-malisana/

No posts found!