Pobednik

SU POBEDNIK I SAMOSTALNI SINDIKAT TIGRA PARTNERI

SU POBEDNIK I SAMOSTALNI SINDIKAT TIGRA PARTNERI

Danas su predsednik Sportskog udruženja Pobednik dr Nemanja Cvetković i predsednik Samostalnog sindikata Tigar Tyresa gospodin Saša Surdulović, potpisali memorandum o saradnji.

„Moram da iskažem veliko zadovoljstvo što smo uspeli da potpišemo saradnju sa sindikatom gigantske firme. Predočili smo im naš rad sa decom, našu ideju i viziju. Složili smo se da su naše filozofije slične, naišli na podršku i razumevanje i potpisali memorandum o saradnji. U prvoj godini ona će se ogledati u pomoći sindikata za ukupno pedesetoro dece čiji su roditelji članovi Samostalnog sindikata. Ukoliko su zainteresovani, roditelji će moći da prijave sindikatu decu za letnji kamp u Grčkoj od 13. avgusta, koji organizuje Sportsko udruženje Pobednik. Celokupan iznos će sindikat omogućiti roditeljima da plate na veći broj rata i time rasterete kućni budžet. Ovo će biti samo prva od nekoliko planiranih pogodnosti za članove Samostalnog sindikata Tigar Tyresa.“

Zajednički cilj je da nakon teškog perioda, virusa, izolacije i asocijalizacije, ponovo uspostavimo ravnotežu i zajedno omogućimo zdravo odrastanje naše dece.

Prijava se vrši isključivo elektronskim putem sajta.