Pobednik

Saradnja pirotskih preduzetnika i Sportskog udruženja „Pobednik“ – dobra inicijativa i primer

Sportsko udruženje za decu i omladinu Pobednik već 11 godina uspešno realizuje svoj program vežbanja u okviru Škole sporta za decu uzrasta 4-10 godina. Bogat sportski sadržaj, strogo isplaniran i vođen rad od strane dr Nemanje Cvetkovića, pokazao se kao veoma delotvoran u unapređenju motoričkih sposobnosti dece. Program ima za cilj da unapredi zdravstveni status dece i olakša obavljenje najrazličitijih motoričkih radnji u daljem životu.

Nakon pohađanja programa Škole sporta deca se lakše integrišu u sportske klubove prema kojima imaju posebno interesovanje ili mogućnosti da svoj potencijal iskoriste u najvećoj mogućoj meri.
S obzirom da su polaznici Škole sporta najmlađi članovi i svoje prve sportske korake često čine kod nas, sportsko udruženje Pobednik vodi računa i o razvoju socijalne komponente svojih polaznika.

-Kako bi stimulisati decu da se bave sportom i istraju na tom putu, odlučili smo se da sklopimo saradnju sa društveno odgovornim preduzetnicima na lokalnom nivou koji će pružiti podršku u tome. Prvi među njima u pružanju podrške našoj ideji javio se preduzetnik kafe poslastičarnice “Rekord” Ragib i Elvir Šačiri, zatim vlasnik picerije “Paradiso plus”  Denis Šaćiri kao i preduzetnik foto studija “Glamour” Marko Petrović. Uz legitimaciju Sportskog udruženja Pobednik, svi aktivni članovi moći će da ostvare popuste koristeći usluge u njihovim objektima (izlazak na ručak, večeru, organizovanje slavlja u tim objektima…). Primera radi, porodica člana Sportskog udruženja Pobednik, moći će da izađe na ručak ili večeru i da njihov krajnji iznos računa bude umanjen za određeni procenat. Takođe, prilikom izrade dokumenata, fotografisanja slavlja i slično, Foto studio “Glamour” će obezbediti određene pogodnosti i popuste za sve naše aktivne članove-kaže Cvetković uz reči zahvalnosti vlasnicima pomenutih preduzetničkih radnji.

“Ovom prilikom želim da se javno zahvalim preduzetnicima sa kojima smo sklopili saradnju za sada i nadam se proširenju saradnje sa novim preduzetnicima i javnim preduzećima. Lično smatram da je period ranog detinjstva od izuzetne važnosti u vaspitanju i razvoju dece, dok se kasnije postojeće osobine i navike samo dopunjuju. Zbog toga želimo da zajedno sa ostvarenim ljudima na nivou lokalne zajednice damo doprinos u stvaranju zdravih navika dece”-zaključuje Cvetković.

https://www.pirotskevesti.rs/saradnja-pirotskih-preduzetnika-i-sportskih-klubova-dobra-inicijativa-i-primer/