Pobednik

POBEDNIČKI OSMEH

POBEDNIČKI OSMEH

Danas je u prostorijama Stomatološke ordinacije Dr Bora potpisana saradnja između ove zdravstvene ustanove i Sportskog udruženja Pobednik.

Ovim ugovorom je svim aktivnim članovima SU Pobednik omogućeno da uz legitimaciju udruženja obave zdravstvene intervencije neophodne za lep i zdrav osmeh i tom prilikom ostvare poseban popust.

„Potrebno je malim pobednicima pokazati koliko je oralna higijena bitna za bavljenje sportom. Ukoliko je osmeh lep, zubi su zdravi i nema zdravsvenih prepreka za postizanje odličnih sportskih rezultata. Zubna ordinacija Dr Bora je naš partner u podizanju svesti o značaju zdravih životnih navika. Naši članovi će pored oralnih pregleda, popravki zuba i ugradnji proteza dobiti i stručne savete o postizanju i održavanju higijene usta i zuba. Zdrava i nasmejana deca naš su zajednički cilj kom ćemo uz posvećenost i stručnost težiti i ostvariti. Veoma sam srećan što je ovakva zdvastvena institucija sa dugogodišnjom tradicijom i iskustvom, podržala našu filozofiju rada sa decom“ navodi predsednik udruženja dr Nemanja Cvetković.